Praktisk Info

Når man booker et band, så er der normalt mange ting at holde styr på. Vi vil gerne prøve at gøre det så simpelt som muligt for jer! Hvis I har nogle spørgsmål, så er I altid velkomne til at kontakte os og høre mere - det er ganske uforpligtende. Kontakt os her

For at gøre processen så overskuelig som muligt, så har vi samlet den nødvendige information i dette dokument: Booking af Pop Fiction

Hvad koster det at booke et coverband?

Dét er et spørgsmål, der er svært at finde ét svar på. Når man booker et band, så betaler man nemlig ikke kun for selve koncerten. I prisen skal der også tages højde for ting som transport, logistik, opsætning, instrumenter og meget mere.
I Pop Fiction lever vi ikke af at spille musik. Vi gør det fordi vi synes, at det er den bedste følelse i hele verden. Derfor er vi generelt også billigere end mange andre coverbands på markedet. Betyder det så, at vi går på kompromis med kvaliteten? Nej! Vi tager musikken meget seriøst og bruger mange timer i øvelokalet hver måned, så vi kan levere en unik oplevelse hver eneste gang.
Prisen er hver gang skræddersyet til kunden, så vi får dækket vores omkostninger (transport, betaling af lydmand, leje af udstyr m.m.) og samtidig kan sætte penge til side, så vi kan reparere slidt/ødelagt udstyr undervejs samt købe nyt udstyr, så vores næste koncert bliver endnu bedre. Vi medbringer nemlig altid selv lydanlæg og lysshow, så I ikke skal tænke på dét!

Danse- eller loungemusik?

Vi har spillet op til dans til flere kollegiefester, 30-års, 50-års og 60-års fødselsdage, bryllup, firmafester og kandidatfest. Hvis der ønskes en kombination af både dansemusik og mere stille akustisk loungemusik, så kan vi også tilbyde dét. Under fanen ”Galleri” kan man finde noget af vores materiale.

Musik

Vi har normalt en meget blandet setliste, hvor der både kan være plads til lidt stille sange og nogle sange, hvor man absolut ikke kan stå stille! For at give jer et indtryk af vores musik, kan I herunder se nogle af de kunstnere, som vi normalt har på setlisten: Bruno Mars, Alanis Morissette, Lukas Graham, Ray Dee Ohh, Michael Jackson, Gnarls Barkley, Dodo & the Dodos, Gloria Gaynor, Toto, Tøsedrengene, TV-2, Madonna, A-Ha, Cyndi Lauper, ABBA, Queen, Bon Jovi, Taylor Swift m.fl.